Не е много добре да се правят промени на обещана

...
Не е много добре да се правят промени на обещана
Коментари Харесай

Туроператори: Летният сезон вече отиде на кино


Не е доста добре да се вършат промени на обещана помощ в 12 без 5, съобщи Кръстев. 

В туристическия отрасъл има различия по политиката на отрасловото министерство. От Асоциацията на българските туроператори и туристическите сътрудници не поддържат апела за оставка на министъра на туризма. От обединение " Бъдеще за туризма “ обаче считат, че в министерството няма чуваемост за проблемите на бранша, по тази причина желаят да се отдръпна.

" Доста комплицирани са диалозите с министъра на туризма “, разяснява Венцислав Кръстев в предаването " Преди всички “. Туризмът е разнолик бизнес, посочи той и добави, че на срещите в Министерството на туризма са били отделени по 15 минути за всяка асоциация.  

Според Венцислав Кръстев е налице предпочитание на немски и съветски туроператори да изпращат туристи у нас, само че ние не сме подготвили условията за това.

Българските туроператори са извънредно виновни, съобщи още Венцислав Кръстев.

" Няма нито един банкрут. Ако някой искаше да банкрутира съзнателно, щеше да го направи. Голяма част от парите са разплатени, другите са на ваучери. “

" Хотелиерите не са получили нито една стотинка помощ. Хотелиерите са най-големите вложители в туризма, не туроператорите “, уточни Кръстев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР